Om

"Travel light,

eat light,

spread the light,

be the light"

-Yogi Bhajan

Om Eva

Jag är certifierad lärare i Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan och medlem i SKY (Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund). Jag har var färdig med level 1 i september 2015, i december 2016 utbildade jag mig i medicinsk yoga och i januari 2018 gick jag en av de fem level 2-kurserna; Vitality and Stress.

 

Mina egna erfarenheter av yogan är: en starkare kropp, tidigare ryggproblem har upphört, ett lugnare sinne med mindre stress, sover bättre på natten och är mer vaken på dagen, lättare att förstå andra människor.

 

Förutom att vara yogalärare är jag utbildad biolog.

Om Kundaliniyoga

Alla kan göra Kundaliniyoga!

Kundaliniyoga är en yogaform där vi stärker kropp och sinne med fysiska övningar och stillar sinnet med meditationer. Övningarna kan enkelt anpassas efter utövarens förmåga!

 

Det var Yogi Bhajan som förde kunskapen om Kundaliniyoga från Indien till Västvärlden under slutet av 1960-talet. Han har vidareförmedlat ca

8 000 olika pass och meditationer.

 

Avslappning är en viktig det av yogan då vi tillgodogör oss effekterna av yogaövningarna. Passen avslutas alltid med en längre vila på 7-12 minuter, antingen till musik eller till ljudet av gongar.

 

Om Gongbad

Under gongbadet (ca 45 min) ligger du i en bekäm ställning och låter gongarnas vibrationer ta bort blockeringar i kropp och sinne. Gongarna har enligt yogan helande krafter och hjälper oss att slappna av.